• Betalen met iDeal en (gratis) achteraf betalen
 • Online orders altijd GRATIS bezorging
 • Familiebedrijf sinds 1972
Online shop 24/7 geopend!

Acacia Eettafel Rond – 160cm

De eettafel van onbehandeld Acaciahout in combinatie met de zwart metalen Sterpoot geeft uw interieur een landelijke en industriële uitstraling. Het tafelblad is voorzien van stalen strips.

De eigenschap van Acaciahout is de rode kleur. Wilt u liever een neutralere kleur? Neem dan een kijkje bij onze ronde tafels van Eikenhout.

 725,00

 • Levertijd: 10-12 weken
 • Offerte aanvragen

   

  Beschrijving

  De ronde tafel is helemaal terug van weg geweest. Deze uitvoering van Acacia hout in combinatie met de metalen kruispoot geeft een landelijke en industriële uitstraling. Acacia hout heeft een roodachtige tint van zichzelf met een levendige vlam. De warme kleur geeft uw interieur een sfeervolle uitstraling.

  De eettafel is verkrijgbaar in drie diameters: 130-, 140- en 150 centimeter. Om de onbehandelde look te houden, adviseren wij u om uw tafel te behandelen met Skylt. Een ultra matte 2-componenten lak.

  Het tafelblad is aan de onderkant voorzien van stalen strips. Deze stalen strips helpen voorkomen dat het blad gaat werken. Hout kan onder invloed van vochtige of droge lucht gaan werken, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan, of verbindingen open kunnen gaan staan en/of weer sluiten. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 50%.

  Specificaties

  Diameter

  160cm

  Levertijd

  10-12 weken

  Bladdikte

  5 cm

  Materiaal

  Acacia hout, Metaal

  Montage

  Zelf monteren

  Afwerking

  Onbehandeld

  Hoogte bovenkant blad

  77,5cm

  Hoogte onderkant blad

  72,5cm