• Gratis proefzitten of uw meubel bekijken bij u thuis? Neem contact op voor een afspraak dirkshorn@oldinn.nl of bel voor meer info 0224 551563
Online shop 24/7 geopend!

Boomstamtafel Acacia 200×100 met Spinpoot

Deze boomstamtafel van onbehandeld Acacia hout is inclusief zwart metalen Modern SPINpoot met een ruige industriële uitstraling. Het tafelblad van Acacia is voorzien van stalen strips.

 695,00  595,00

 • Levertijd: 10-12 weken
 • Offerte aanvragen

    

   Beschrijving

   Bij Old Inn Wonen vindt u boomstamtafels van onbehandeld Acacia voor scherpe prijzen. De eettafels van Acacia zijn verkrijgbaar in diverse maten en met diverse soorten metalen poten. Het Acacia hout in combinatie met een stalen poot geeft de tafel een landelijke en industriële uitstraling. In tegenstelling tot Mango- en Eikenhout heeft Acacia een rustige warme uitstraling. Wilt u de onbehandelde look behouden, maar uw tafel wel beschermen tegen kringen, vlekken en vocht dan adviseren wij u om het blad te behandelen met SKYLT®. Het tafelblad is aan de onderkant voorzien van stalen strips. Deze stalen strips helpen voorkomen dat het blad gaat werken. Hout kan onder invloed van vochtige of droge lucht gaan werken, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan, of verbindingen open kunnen gaan staan en/of weer sluiten. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 50%.

   Specificaties

   Geschikt voor aantal personen

   6

   Type tafel

   Eettafel

   Afwerking

   Onbehandeld

   Bladdikte

   5 cm

   Lengte

   200cm

   Breedte

   100 cm

   Levertijd

   10-12 weken

   Hoogte

   75cm

   Hoogte bovenkant blad

   75cm

   Hoogte onderkant blad

   71cm

   Kleur

   Roodbruin

   Materiaal

   Acacia hout, Metaal

   Materiaal tafelblad

   Acacia hout

   Materiaal tafelonderstel

   Metaal

   Artikelnummer: 30400010014 Categorieën: , ,