• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Boomstamtafels

Geef uw interieur of kantoorruimte een natuurlijke look met een acaciahouten of eikenhouten boomstamtafel. Door de unieke vorm van de boomstam is geen boomstamtafel die u bij ons koopt hetzelfde.

Ruime keuze aan tafelpoten

Old Inn Wonen biedt een ruime keuze aan poten die u bij het boomstamblad kunt uitkiezen. Denk aan stalen poten voor een stoere industriële look of eikenhouten poten met diverse afwerkingsmogelijkheden. U heeft ruime keuze uit verschillende varianten zoals een boomstamtafel met matrix poot of boomstamtafel met X poot.

Maak uw interieur compleet

Naast eettafels van boomstammen, hebben wij ook salontafels met een boomstamblad. Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij bijpassende stoere eetkamerstoelen met of zonder leuning in ons assortiment, en tevens diverse metalen of houten frames.

Vragen over onze boomstamtafels?

Heeft u vragen over een boomstamtafel die u heeft gezien op de website? Schroom dan niet contact op te nemen. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom te Dirkshorn of kunt u ons telefonisch bereiken op 0224-551 563, of stuur een bericht naar ons WhatsApp nummer: 06-83050143. In de showroom kunnen wij u overigens goed het verschil laten zien tussen de diverse houtsoorten.