• Betalen met iDeal en (gratis) achteraf betalen
  • Online orders altijd GRATIS bezorging
  • Familiebedrijf sinds 1972
Online shop 24/7 geopend!

Boomstamtafels

Geef uw interieur of kantoorruimte een natuurlijke look met een acaciahouten, suar houten of eikenhouten boomstamtafel. Door de unieke vorm van de boomstam is geen boomstamtafel die u bij ons koopt hetzelfde. Van grote boomstamtafels voor in de eetkamer tot kleine boomstamtafels als bijzettafel, wij leveren de boomstamtafels in ieder gewenst formaat. U koopt bij ons al een boomstamtafel vanaf 595,- euro.

Ruime keuze aan tafelpoten

Old Inn Wonen biedt een ruime keuze aan poten die u bij het boomstamblad kunt uitkiezen. Denk aan stalen poten voor een stoere industriële look of eikenhouten poten met diverse afwerkingsmogelijkheden. U heeft ruime keuze uit verschillende varianten zoals een boomstamtafel met MATRIX poot of boomstamtafel met X poot.

Maak uw interieur compleet

Naast eettafels van boomstammen, hebben wij ook salontafels met een boomstamblad. De acacia of eiken boomstam salontafel leveren wij zowel in rechthoek als vierkant. Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij bijpassende stoere eetkamerstoelen met leuning of eetkamerstoelen met wieltjes in ons assortiment.

Vragen over onze boomstamtafels?

Heeft u vragen over een acacia, suar of eiken boomstamtafel die u heeft gezien op de website? Schroom dan niet contact op te nemen. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom te Dirkshorn of kunt u ons telefonisch bereiken op 0224-551 563. In de showroom kunnen wij u overigens goed het verschil laten zien tussen een blad van acaciahout, suar hout en eikenhout.