• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Eetkamerstoel met wieltjes

Old Inn Wonen is de specialist in landelijke en industriële stoelen. Van fauteuil tot eetkamerstoel. Met armleuningen of met wieltjes. In de showroom in Dirkshorn staat een groot assortiment kwalitatieve stoelen waar u uit kunt kiezen. Stoelen waar je uren op kunt zitten aan de eettafel met vrienden of familie. Of fauteuils waar je heerlijk in kunt relaxen of een boek kunt lezen.

Eetkamerstoel met wieltjes

Voor een comfortabele eetkamerstoel moet u bij Old Inn Wonen zijn. Een prettige stoel om in te zitten begint bij een gebruiksvriendelijke stof. Vele van onze stoelen zijn gemaakt van eco leder en dus de perfecte mix voor kwaliteit en gemak. Enkel een natte doek is nodig om bijvoorbeeld net gemorste rode wijn van de stoel te vegen.

Kiest u voor het gemak van stoelen met armleuningen, of wieltjes bijvoorbeeld, waardoor u gemakkelijk kunt bewegen in uw woning. Eetkamerstoelen met wieltjes voorkomen schade aan uw vloer.

In onze showroom in Dirkshorn kunt u uit een breed scala aan kleuren, leer en stoffen kiezen en de stoelen uit proberen. Wij helpen u natuurlijk graag.

Wielen, parketwielen,

Eetkamerstoelen met wieltjes voorkomen schade aan uw vloer.
Voor een speelse uitstraling in de eetkamer kunt u met eetstoelen variëren in kleur, materiaal en model!