• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Eetkamertafel Ovaal Almond Eiken 220x110cm U kruispoot

Een mooie, handige eettafel om met iedereen bij aan te schuiven. De ovale tafel van eiken bieden we in 2 soorten vormen aan. Dit almond vormige blad heeft een spitse, ovale vorm. Liever een breder ovaal blad? Neem een kijkje bij de vorm Broad.

 885,00

 • Levertijd: 1-2 weken
 • Offerte aanvragen

    

   Beschrijving

   Naast de steeds populairder wordende ronde tafels zien we ook steeds vaker de ovale eetkamertafel terug komen. De variërende lengte gecombineerd met de ovale vorm maakt het een ideale tafel om makkelijk met meerdere personen aan te zitten.

   De combinatie van een Eiken blad met metalen onderstel zorgt voor een mooie industriële look.

   De tafel is onbehandeld en dient gelakt te worden alvorens te gebruiken. Wij raden hier Skylt Original 5510 voor aan. Dit is een ultra matte, kleurloze lak, speciaal bedoelt voor eikenhout. Skylt gaat vergeling tegen, en voorkomt kringen en vlekken. Voor het beste resultaat dient u de tafel eerst te schuren, zodat de lak goed hecht. Lees hier ons onderhoudsadvies voor meer informatie.  Wilt u de tafel een andere kleur geven en beschermen, dan kan dat heel gemakkelijk met een olie met kleur naar keuze. (zie hierboven).

   Het tafelblad is aan de onderkant voorzien van stalen strips. Deze stalen strips helpen voorkomen dat het blad gaat werken. Hout kan onder invloed van vochtige of droge lucht gaan werken, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan, of verbindingen open kunnen gaan staan en/of weer sluiten. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 50%.

   Specificaties

   Geschikt voor aantal personen

   6

   Bladdikte

   4cm

   Levertijd

   1-2 weken

   Montage

   Zelf monteren

   Lengte

   220cm

   Breedte

   110cm

   Afwerking

   Onbehandeld

   Hoogte

   76cm

   Hoogte bovenkant blad

   76cm

   Hoogte onderkant blad

   72cm

   Kleur

   Lichtbruin

   Materiaal

   Eiken hout

   Materiaal tafelblad

   Eiken hout

   Materiaal tafelonderstel

   Metaal

   Type tafel

   Eettafel

   Vorm

   Ovaal

   Artikelnummer: 30900124432 Categorieën: , , , Tag: