• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Eetkamertafel Rond Acacia met Sterpoot – 130 cm

De eettafel van onbehandeld Acaciahout in combinatie met de zwart metalen Sterpoot geeft uw interieur een landelijke en industriële uitstraling. Het tafelblad is voorzien van stalen strips.

De eigenschap van Acaciahout is de rode kleur. Wilt u liever een neutralere kleur? Neem dan een kijkje bij onze ronde tafels van Eikenhout.

 595,00

 • Levertijd: 10-12 weken
 • Offerte aanvragen

    

   Beschrijving

   De ronde tafel is helemaal terug van weg geweest. Deze uitvoering van Acacia hout in combinatie met de metalen kolom poot geeft een landelijke en industriële uitstraling. Acacia hout heeft een roodachtige tint van zichzelf met een levendige vlam. De warme kleur geeft uw interieur een sfeervolle uitstraling.

   De eettafel is verkrijgbaar in drie diameters: 130-, 140- en 150 centimeter. De tafel is onbehandeld wilt u de onbehandelde look behouden, maar uw tafel wel beschermen tegen kringen, vlekken en vocht dan adviseren wij u om het blad te behandelen met SKYLT®. Wij raden hier Skylt Original 5510 voor aan. Dit is een ultra matte, kleurloze lak, speciaal bedoelt voor eikenhout. Skylt voorkomt kringen en vlekken. Voor het beste resultaat dient u de tafel eerst te schuren, zodat de lak goed hecht. Lees hier ons onderhoudsadvies voor meer informatie.

   Het tafelblad is aan de onderkant voorzien van stalen strips. Deze stalen strips helpen voorkomen dat het blad gaat werken. Hout kan onder invloed van vochtige of droge lucht gaan werken, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan, of verbindingen open kunnen gaan staan en/of weer sluiten. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 50%.

   Specificaties

   Diameter

   130cm

   Garantie

   3 jaar

   Levertijd

   10-12 weken

   Materiaal

   Acacia hout, Metaal

   Montage

   Zelf monteren

   Bladdikte

   5 cm

   Hoogte

   77,5cm

   Hoogte bovenkant blad

   77,5cm

   Hoogte onderkant blad

   72,5cm

   Afwerking

   Onbehandeld

   Kleur

   Roodbruin

   Materiaal tafelblad

   Acacia hout

   Materiaal tafelonderstel

   Metaal

   Geschikt voor aantal personen

   4, 6

   Type tafel

   Eettafel

   Vorm

   Rond

   Artikelnummer: 30400010004 Categorieën: , , , Tag: