Online shop 24/7 geopend!

Eetkamertafel Rond Eiken met Sterpoot – 120cm

Deze ronde Eiken houten eettafel is inclusief metalen Sterpoot. De eetkamertafel is verkrijgbaar in drie diameters: 120, 130, 140, 150 en 160 cm. Het tafelblad is voorzien van stalen strips.

U kunt de onbehandelde tafel gemakkelijk een andere kleur geven met een olie naar keuze. Zie hieronder.

 529,00

 • Levertijd: 6-8 weken
 • Offerte aanvragen

    

   Beschrijving

   De ronde tafel is helemaal weer terug van weg geweest. Deze uitvoering van Eiken hout in combinatie met een stalen kruispoot geeft de tafel een landelijke en industriële uitstraling. In tegenstelling tot Mango- en Acaciahout heeft Eiken een rustige naturel uitstraling. De eettafel is onbehandeld en is verkrijgbaar in diverse diameters. Wilt u de tafel een andere kleur geven en beschermen, dan kan dat heel gemakkelijk met een olie met kleur naar keuze.

   Het tafelblad is aan de onderkant voorzien van stalen strips. Deze stalen strips helpen voorkomen dat het blad gaat werken. Hout kan onder invloed van vochtige of droge lucht gaan werken, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan, of verbindingen open kunnen gaan staan en/of weer sluiten. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 50%.

   De tafel is onbehandeld en dient gelakt te worden alvorens te gebruiken. Wij raden hier Skylt Original 5510 voor aan. Dit is een ultra matte, kleurloze lak, speciaal bedoelt voor eikenhout. Skylt gaat vergeling tegen, en voorkomt kringen en vlekken. Voor het beste resultaat dient u de tafel eerst te schuren, zodat de lak goed hecht. Lees hier ons onderhoudsadvies voor meer informatie.

   Specificaties

   Afwerking

   Onbehandeld

   Bladdikte

   4 cm

   Diameter

   120cm

   Hoogte bovenkant blad

   76cm

   Hoogte onderkant blad

   72cm

   Levertijd

   6-8 weken

   Materiaal

   Eiken hout, Metaal

   Montage

   Zelf monteren

   Vorm

   Rond

   Poot dikte

   10cm -10cm

   Geschikt voor aantal personen

   6

   Kleur

   Lichtbruin

   Materiaal tafelblad

   Eikenhout

   Materiaal tafelonderstel

   Metaal

   Type tafel

   Eettafel

   Artikelnummer: 30600010083 Categorieën: , , Tag: