• Gratis proefzitten of uw meubel bekijken bij u thuis? Neem contact op voor een afspraak dirkshorn@oldinn.nl of bel voor meer info 0224 551563
Online shop 24/7 geopend!

Eiken Ovaal BROAD 200x110cm met eiken spinpoot

Dit ovalen tafelblad van onbehandeld Eikenhout is inclusief massieve eiken SPINpoot met een ruige industriële uitstraling. Het tafelblad van Eiken is voorzien van stalen strips. In tegenstelling tot de eiken ovale tafel met de Almond vorm heeft de Broad een bredere vorm.

U kunt de onbehandelde tafel gemakkelijk een andere kleur geven met een olie naar keuze. Zie hieronder.

 1.049,00

 • Levertijd: 6-8 weken
 • Offerte aanvragen

    

   Beschrijving

   Bij Old Inn Wonen vindt u ovalen tafelbladen van onbehandeld Eiken voor scherpe prijzen. De eettafels van Eiken zijn verkrijgbaar in diverse maten en met diverse soorten metalen poten. Het Eiken hout in combinatie met een stalen poot geeft de tafel een landelijke en industriële uitstraling. In tegenstelling tot Mango- en Acaciahout heeft Eiken een rustige naturel uitstraling. Wilt u de tafel een andere kleur geven en beschermen, dan kan dat heel gemakkelijk met een olie met kleur naar keuze. (zie hierboven) Wilt u de onbehandelde look behouden, maar uw tafel wel beschermen tegen kringen, vlekken en vocht dan adviseren wij u om het blad te behandelen met SKYLT®. Het tafelblad is aan de onderkant voorzien van stalen strips. Deze stalen strips helpen voorkomen dat het blad gaat werken. Hout kan onder invloed van vochtige of droge lucht gaan werken, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan, of verbindingen open kunnen gaan staan en/of weer sluiten. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 50%.

   Specificaties

   Hoogte bovenkant blad

   76cm

   Hoogte onderkant blad

   72cm

   Lengte

   200cm

   Breedte

   110cm

   Levertijd

   6-8 weken

   Materiaal

   Eiken hout

   Bladdikte

   4 cm

   Afwerking

   Onbehandeld

   Montage

   Zelf monteren

   Vorm

   Ovaal

   Geschikt voor aantal personen

   6

   Kleur

   Lichtbruin

   Materiaal tafelblad

   Eikenhout

   Materiaal tafelonderstel

   Eiken hout

   Type tafel

   Eettafel

   Artikelnummer: 30600010152 Categorieën: , ,