• Betalen met iDeal en (gratis) achteraf betalen
  • Online orders altijd GRATIS bezorging
  • Familiebedrijf sinds 1972
Online shop 24/7 geopend!

Kasten

 

Old Inn Wonen is de woonstijl specialist in landelijke en industriële kasten. Van boekenkast tot buffetkast. Open, smal, laag of hoog. Eiken, oud hout, metaal of gespoten in een RAL-kleur die perfect past bij uw landelijke of industriële interieur. In onze showroom in Dirkshorn zijn vele mogelijkheden te bewonderen.

Maatwerk kasten

Heeft u een mooie kast gezien in een magazine of op internet, neem dit voorbeeld dan gerust mee als u een bezoek brengt aan onze showroom. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. De maatwerk kasten worden voor u vervaardigd in Hongarije en hebben daarom een gemiddelde levertijd van 8 tot 12 weken.

Kasten uit ons assortiment

Voor de snelle beslissers hebben wij een verrassend assortiment landelijke en industriële boekenkasten, dressoirs en televisiekasten van mangohout en staal met een korte levertijd. Of wilt u liever een buffetkast van oud hout voor een vintage look in uw landelijke woonkamer? Of een televisiekast van echt oud teak hout? Als uw keuze is gevallen op een showroommodel uit de winkel, dan is deze negen van de tien keer direct leverbaar of binnen 1 of 2 weken op te halen.