• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Bezorgen en afhalen

U heeft een bestelling geplaatst bij ons, dit kan telefonisch zijn geweest, per mail, in de online shop of bij ons in de showroom. Om de bestelling in huis te krijgen kunt u kiezen uit 3 opties:

Standaard bezorging

Als u kiest voor een Standaard bezorging wordt uw bestelling tot de deur geleverd. Dat kan zijn door de pakketdienst, als de afmetingen van het artikel het toelaten. Wij werken meestal met PostNL en u ontvangt van ons de Track&Trace code als deze beschikbaar is.

In de meeste gevallen, bijvoorbeeld bij een tafel of kast, wordt de Standaard bezorging gedaan door onze transportservice. Deze standaard bezorging, ook wel dropshipment, is gratis. Zij leveren uw bestelling met één man tot de deur. Montage van de meubelen is niet inbegrepen en uw eigen verantwoordelijkheid. Evenals het afvoeren van het verpakkingsmateriaal.

Als de Standaard bezorging wordt gedaan door onze transportservice, wacht u telefonisch contact af van hen om met u de dag en het tijdstip te bepalen. Houdt er rekening mee dat er enkele dagen overheen kunnen gaan tussen de bestelling van het product en het contact met de transporteur. Wij werken met diverse magazijnen, voorraden en regio’s en dit kan de levertijd en het contact met de transporteur soms beïnvloeden.

Naar boven

 

Zelf ophalen

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven of u de bestelling zelf komt ophalen. Wij werken met diverse magazijnen en voorraden dit kan de levertijd voor het zelf afhalen soms beïnvloeden. Het afhalen van de goederen kan alleen plaatsvinden in Dirkshorn. Als uw bestelling binnen is, nemen wij contact op met u. Wij maken dan graag een afspraak wanneer u uw bestelling kunt komen ophalen.

Naar boven

 

Bezorging & Service

Met onze Bezorging & Service heeft u de beste en uitgebreide optie te pakken. Wij komen uw bestelling met twee professionals bezorgen. En buiten deze ijzersterke bezorging, bieden wij ook een uitgebreide service, zodat u meteen kunt genieten van uw aankoop. Een fijnere aflevering kunt u zich haast niet wensen, want u heeft er geen omkijken naar.

  • Wij pakken het meubel / de meubelen uit en nemen al het verpakkingsmateriaal mee.
  • Wij monteren uw meubel, zodat u dit zelf niet hoeft te doen.
  • Indien nodig plaatsen wij vilt zodat de ondergrond niet beschadigd en wij zetten uw product op de gewenste plek.
    Let wel: de gewenste plek doen wij in overleg, indien u dit niet vooraf heeft aangegeven zetten wij uw bestelling op de begane grond.

 

 De twee-man-bezorging wordt gedaan door onze transportservice. De transporteur neemt telefonisch contact op met u om de dag en het tijdstip te bepalen. Houdt er rekening mee dat er enkele dagen overheen kunnen gaan tussen de bestelling van het product en het contact met de transporteur. Wij werken met diverse magazijnen, voorraden en regio’s en dit kan de levertijd en het contact met de transporteur soms beïnvloeden.

Naar boven