• Betalen met iDeal en (gratis) achteraf betalen
  • Online orders altijd GRATIS bezorging
  • Sinds 1972
  • 0224-551563

Ronde eettafels

 

Old Inn Wonen in Dirkshorn is uw specialist voor een landelijke of industriële ronde eettafel of een heel interieur. Old Inn Wonen heeft een breed assortiment ronde tafels in diverse houtsoorten en in combinatie met metaal.

Ronde eetkamertafel

Niet alleen mooi, maar ook ontzettend praktisch; de ronde eetkamertafel. Wij hebben ronde eettafels in diverse houtsoorten opgenomen in het assortiment. Denk hierbij aan landelijke ronde tafels van Acaciahout, Eiken hout of Mango hout. Bij de ronde tafelbladen bieden wij een metalen spinpoot die de tafel een stoere uitstraling geeft.

Ronde tafels online kopen

Om je inrichting compleet te maken hebben wij bijpassende ronde salontafels bij uw ronde tafel in de eetkamer. Voor het complete assortiment bijzettafels en ronde salontafeltjes check onze webshop. Bijna alle kleine ronde tafeltjes leveren wij uit voorraad, dus een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard.

Heeft u vragen over een ronde tafel die u heeft gezien op de website of wilt u een ronde tafel laten maken? Schroom dan niet contact op te nemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar of kom langs in onze showroom in Dirkshorn.

Terug