• Betalen met iDeal en (gratis) achteraf betalen
  • Online orders altijd GRATIS bezorging
  • Familiebedrijf sinds 1972
Online shop 24/7 geopend!

Tafels

 

Old Inn Wonen in Dirkshorn is uw specialist voor een landelijke of industriële tafel of een heel interieur. Old Inn Wonen heeft een breed assortiment landelijke tafels in diverse houtsoorten en industriële tafels in een combinatie van metaal en diverse houtsoorten.

Boomstamtafels

Boomstamtafels zijn een hit. Denk hierbij aan landelijke boomstamtafels van Acaciahout, Suar, Eiken tafels, bijzettafels en salontafels van onder andere Mango hout. Bij de boomstambladen bieden wij een ruime keuze aan tafelpoten van Eiken hout of metaal. De metalen poten kunnen in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden. Natuurlijk afhankelijk van uw wensen. De sterpoot onder een ronde tafel of de X poten onder een robuust boomstamblad geven uw landelijke tafel een stoer industriëel karakter.

Salontafels

De set van 3 ronde salontafels met een top van mangohout doet het dit seizoen erg goed. Een echte sfeermaker en vooral ook erg praktisch want ze passen onder elkaar. Deze set is ook verkrijgbaar met een marmer bladen voor een luxe uitstraling of vervaardigd van gerecycled hout voor een robuust karakter. Naast ronde salontafels hebben wij ook vierkante salontafels in een set van 2, octagon en ovaal. Allemaal verkrijgbaar in diverse houtsoorten.

De bekende boomstamtafel van zowel Eiken als Acaciahout leveren wij ook als salontafel en zowel in rechthoek als vierkant.

Bijzettafels

Een plantentafeltje of een tafeltje naast een fauteuil. Wij hebben een breed assortiment bijzettafeltjes. In zijn geheel van hout of hout gecombineerd met staal voor een industriële stoere look. Die keuze laten wij aan u. En wilt u rond, vierkant, rechthoek of ovaal?

In de showroom in Dirkshorn hebben wij voornamelijk bijzettafels van mango hout, Eiken hout, oud gerecycled hout en teak hout. Komt u gerust een kijkje nemen. Diverse van deze tafels zijn direct leverbaar.

Online kopen

Op de website staat duidelijk aangegeven met een roze button welke tafels online te koop zijn. Twijfelt u? Schroom dan niet contact op te nemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar of kom langs in onze showroom in Dirkshorn.