• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Tafels

 

Old Inn Wonen in Dirkshorn is uw specialist voor een landelijke of industriële tafel of een heel interieur. Old Inn Wonen heeft een breed assortiment landelijke tafels in diverse houtsoorten en industriële tafels in een combinatie van metaal en diverse houtsoorten.

Boomstamtafels

Boomstamtafels zijn een hit. Denk hierbij aan landelijke boomstamtafels van Acaciahout, Suar, Eiken tafels, bijzettafels en salontafels van onder andere Mango hout. Bij de boomstambladen bieden wij een ruime keuze aan tafelpoten van Eiken hout of metaal. De sterpoot onder een ronde tafel of de X poten onder een robuust boomstamblad geven uw landelijke tafel een stoer industriëel karakter.

Salontafels

De bekende boomstamtafel van zowel Eiken als Acaciahout leveren wij ook als salontafel. Daarnaast hebben wij een breed assortiment salontafels, zowel los als setjes van 2 of 3.

Bijzettafels

Een plantentafeltje of een tafeltje naast een fauteuil. Wij hebben een breed assortiment bijzettafeltjes. In zijn geheel van hout of hout gecombineerd met staal voor een industriële stoere look. Die keuze laten wij aan u. En wilt u rond, vierkant, rechthoek of ovaal?

In de showroom in Dirkshorn hebben wij voornamelijk bijzettafels van mango hout, Eiken hout, oud gerecycled hout en acacia hout. Komt u gerust een kijkje nemen. Diverse van deze tafels zijn direct leverbaar.