• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Showroom

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vindt u bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! De collectie in onze showroom in Dirkshorn bestaat onder andere uit stoere bankstellen en hoekbanken, comfortabele fauteuils, ruime keuze eetkamerstoelen, robuuste eiken tafels, prachtige accessoires en nog veel meer…

Collectie

We verwelkomen u graag in onze showroom in Dirkshorn. De knus ingerichte ruimtes bij Old Inn Wonen geven een uniek beeld van de mogelijkheden om eigen meubels te mixen met trendy mango houten meubelen en interieurstukken en accessoires van leveranciers uit binnen- en buitenland. Wij omschrijven onze meubelen als industrieel en landelijk, maar zijn tegelijk modern, eigentijds en trendy.

Boomstamtafels

Geef uw interieur of kantoorruimte een natuurlijke look met een boomstamtafel. Door de unieke vorm van de boomstam is geen boomstamtafel die u bij ons koopt hetzelfde. Naast eettafels van boomstammen, hebben wij ook salontafels met een boomstamblad. Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij bijpassende stoere eetkamerstoelen in ons assortiment.

Old Inn Wonen biedt een ruime keuze aan poten die u bij het boomstamblad kunt uitkiezen. Denk aan stalen poten of eiken houten poten met diverse afwerkingsmogelijkheden. In de showroom kunnen wij u het verschil laten zien tussen een blad van Acacia hout en een Eiken houten blad, naast diverse andere houtsoorten.