• Bezoek onze showroom nu zonder afspraak! 
Online shop 24/7 geopend!

Banken

 

Old Inn Wonen is uw specialist voor een landelijke bank of landelijk interieur. De landelijke banken die wij in ons assortiment hebben, zijn in diverse maten, kleuren, modellen en materialen te verkrijgen. Op onze website krijgt u een idee welke landelijke banken wij kunnen leveren. Om sfeer te proeven en enkele banken uit de proberen nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Een landelijke bank in uw interieur

Heeft u voldoende plaats voor een hoekbank, of kiest u liever voor een heerlijke loungebank met een compacte fauteuil? U zult zich verbazen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Meet voordat u een bezoek brengt aan onze showroom de ruimte waarin de bank of fauteuil komt te staan. En denk hierbij ook aan de loopruimte om uw zitmeubel heen. Voor het gemak legt u een paar kranten neer op de plek waar uw bankstel of relaxfauteuil moet komen. Met deze tips kunt u de keuze maken welke bank het beste in uw interieur past.

Kwaliteit bij Old Inn Wonen

Wij leveren kwalitatieve banken en willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. We raden u dan ook zeker aan om te komen proefzitten in onze showroom in Dirkshorn. U bent van harte welkom in onze showroom om het brede scala aan stoffen en kleuren te bekijken.